9. januára 2016

Tinka odporúča #1 Pozerajte Teen Wolf!

Tí, ktorí majú blog vedia, že písať prvý článok do novej rubriky je namáhavé. Túto rubriku som vymyslela už pred pár dňami a len dnes som sa rozhodla, ktorý článok dám ako prvý. Rada by som odporučila veľa vecí v mojom nudnom živote, ale nakoniec som sa rozhodla, že začnem pri seriáloch. Ako ste si mohli všimnúť, pozerám ich veľmi veľa. The Vampire Diaries, Arrow, Outlander, Reign, Young & Hungry. Článok bude venovaní jednému skvelému seriálu a tým je Teen Wolf!


Anotácia k 1. sérií:
Šestnáctiletý Scott McCall, věčný outsider ignorovaný okolím, touží po alespoň minimálním uznání, které by jej vytrhlo z každodenní středoškolské anonymity. Když se jedné noci přidává v lesích k policejnímu pátrání po mrtvém těle, setkává se v temnotě s tajemným tvorem. Je pokousán a jen zázrakem vyvázne živý. Další den jej však ve škole čeká překvapení – z plachého outsidera se stane vlkodlak... a jeho život už nikdy nebude jako předtím.
První, kdo na Scottovu proměnu přijde a vytrvale stojí při něm, je jeho nejlepší kamarád, spolužák a spoluhráč z lakrosového týmu Stiles. Ve městě se však objevují i další vlkodlaci a také nová atraktivní spolužačka Allison, k níž Scott nachází opětované zalíbení. Až později vyjde najevo, že celá její rodina patří k lovcům vlkodlaků. Scott se tak dostává do velmi ošemetné situace mezi nimi a nebezpečným „alfou", tajemným vůdcem vlkodlačí smečky, jehož kousnutí chlapcovu proměnu přivodilo. Protože se spolu s tím zázračně zlepšily i Scottovy tělesné vlastnosti a dovednosti, postoupí v lakrosovém týmu na místo druhého kapitána, čímž se stává trnem v oku dosavadního kapitána Jacksona, a ten dotěrně pátrá po původu Scottových úspěchů. (Zdroj)



Toto je ten typ seriálu, ktorý je návykový. Jeho dej a postavy sú parádne premyslené!
Začala som ho pozerať, keď bola prestávka po 2. sérií. Ani netuším, ako som sa ku nemu dostala. Viem, že som vtedy ležala chorá v posteli a nudila som sa. Hneď v jeden deň som pozrela 1. sériu a zamilovala som sa.
Viem, že dovtedy som pozerala len The Vampire Diaries. Priznám sa, že tento seriál pozerám doteraz, ale...čím dlhšie je seriál vysielaný, tým viac sa mi prestáva páčiť. Teen Wolf je však seriál, ktorý vás neprestane baviť. Stále sa budete tešiť na novú čas a rozmýšľať, čo nové si pre nás pripravia scenáristi.

Obľúbená séria
Tu vôbec nemusím premýšľať. 3. séria je moja srdcovka. Konkrétne B časť. V tejto sérií sa stane veľa šokujúcich vecí a príde veľa postáv, ktoré som si obľúbila. Neviem, čo na Japoncoch a Kórejcoch furt vidím, ale Kiru som si strašne obľúbila. Stala sa jednou s mojich najobľúbenejších postáv. Čo ma v tejto sérií šokovalo bol Stiles, moja láska. Kvôli nemu som si túto sériu tak obľúbila. Čo sa týka konkrétnej časti, režiséri a scenáristi ma dostali flashbackom do minulosti Dereka. Toho herca, ktorý hral mladého Dereka som si zamilovala na prvý pohľad.

Obľúbená postava
Ďalšia vec, ktorá je na tomto seriály zaujímavá. Je jedno, či ste chlap, alebo žena, starý, alebo mladý...Stilesa proste nemôžete nemilovať. Tá postava je geniálna a ja ju neuveriteľne milujem. On je taký blbček, môj hrdina, na ktorého sa stále teším v nových častiach. Stiles bude moja najobľúbenejšia postava do konca seriálu. Ako som vyššie spomínala, mám rada aj Kiru a začínam si obľubovať aj malého Liama, ktorého herec je vraj rovnako starý, ako ja (fuck logic -_-)

Takže nemáte čo robiť? Nemáte čo pozerať? Teen Wolf je seriál, ktorý MUSÍTE pozrieť. Odporúčam vám ho a ja normálne rozmýšľam, či niekedy vyjde kniha Teen Wolf. :D


Stále rozmýšľate? Pff...ak dúfam, že vás presvedčia tieto videá. :)








1 komentár:

  1. Videla som asi väčšinu z prvej série, ale nejako som na to pozabudla. Ešteže si mi to pripomenula, určite sa k tomu vrátim :) Dylan je tam úžasný! :3 A natrafila som na niektoré časti s českým dabingom a potom som bola šťastná, keď som objavila aj originál :D Fakt katastrofa :D

    OdpovedaťOdstrániť

Za každý komentár zo srdca ďakujem!